(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Asiakasyrityksemme Logimint Oy on kasvava kuljetusalan yritys Pääkaupunkiseudulla, jonka kuljetuspalvelut keskittyvät pääasiallisesti kappaletavarajakeluun. Yritys työllistää tällä hetkellä n. 30 kuljettajaa, ja kasvun jatkuessa haemme heille

KUORMA-AUTONKULJETTAJAA

kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Valitut henkilöt tulevat työllistymään suoraan asiakkaamme palvelukseen, eikä kyseessä ole vuokratyöpaikka.

Tehtävä pitää sisällään auton lastausta ja hyllytystä asiakkaiden toimipisteissä. Työssä vaaditaan C-kortti ja ammattipätevyys. Palkkaus AKT TES mukaan riippuen kokemuksestasi.

Tehtävään annetaan perehdytys, mutta vaadimme kuitenkin kaikilta hakijoilta aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Muita tärkeitä ominaisuuksia, joita toivomme hakijalta löytyvän, ovat hyvä paineensietokyky, halu kehittyä sekä valmius sitoutua pitkäaikaiseen, vakituiseen työpaikkaan.

Kyseessä on arkisin tapahtuva kokoaikainen päivätyö. Työtä tehdään 8h päivässä ja 80h/2-viikkojakso arkisin. Työt alkavat perehdytyksellä mahdollisimman pian.

Hakijoilta edellytämme:
- Aikaisempaa työkokemusta kuorma-autolla ajamisesta
- C-ajokorttia (ammattipätevyys voimassa!)
- Hyviä suomen kielen taitoja
- Aktiivista ja reipasta asennetta
- Hyviä paineensietokykyjä ja valmiutta työskennellä kiireen keskellä

Tehtävään valituille lupaamme:
- Kokoaikaisen, vakituisen ja pitkäaikaisen työsuhteen
- Perehdytyksen tehtävään
- Hyvän työilmapiirin rentoine työkavereineen
- Modernin ajokaluston
- Aidosti hyvän työpaikan, jossa työntekijät viihtyvät

Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, sillä tulemme haastattelemaan hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä. Hakemuksia huomioidaan ainoastaan sähköisessä muodossa rekrytointijärjestelmämme kautta. 

Valitettavasti emme huomioi hakijoita, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta jakeluajosta.