(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta. Jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi - teemme esimerkiksi hillopurkeista lämpöeristettä ja autonrenkaista moottoriteitä. Etsimme nyt Ympäristöpalveluiden ammattilaisjoukkoomme

KAHTA KUORMA-AUTONKULJETTAJAA

viemärihuollon / prosessipuhdistuksen tehtäviin Kainuun alueelle. Työ sisältää erillaisia viemärihuollon tehtäviä kuten putkistojen huoltoa, kaivojen ja erottimien tyhjennyksiä sekä suurtehoimurointeja. Työtä tehdään kuorma-auton alustalle rakennetuilla laitteilla niin yritys- kuin yksityisasikkaille. Toimipaikka sijaitsee Kajaanissa, mutta työtä tehdään myös ympäri Kainuuta. Tehtävät ovat toistaiseksi voimassa olevia.

Tehtävässä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa ja kuorma-auton kuljettamiseen vaadittavat pätevyydet (eli BC -ajokortti, kuljettajan ammattipätevyys), työturvallisuuskorttia sekä sopivasti myös IT -taitoja. Aikaisempi kokemus ei ole välttämättömyys tehtävään, vaan hyvän tyypin perehdytämme tehtävään.  Jos olet innokas kehittymään työssäsi, voimme tarjota myös viemärin tutkimus / tv-kuvaustehtäviä. Työssä tarvitaan lisäksi innokasta asennetta, tarkkuutta sekä suomen kielen taitoa.

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä!

Hae paikkaa saman tien! Hakuaika päättyy 27.1., mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-11 työnjohtaja Juha Elfving p. 050 387 1411.