(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Bajamaja- ja tapahtumapalveluissa huolehdimme muun muassa jätehuollon sujuvuudesta tapahtumissa. Viime vuosina olemme olleet mukana toteuttamassa mm. Guns N' Roses -yhtyeen keikkaa, Down By The Laituri -festivaalia ja Tall Ships Races -tapahtumaa. Kun tapahtumaan osallistuu 85 000 ihmistä, mitä tahansa voi tapahtua. Siispä etsimme

KUORMA-AUTONKULJETTAJAA BAJAMAJA- JA TAPAHTUMAPALVELUIHIN

vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudun yksikön toiminta-alueelle. Tehtävä sisältää Bajamaja wc-yksiköiden huolto- ja kuljetustehtäviä. Työtä tehdään 2-vuorotyönä aamulla ja illalla. Arkipyhäviikoilla töitä tehdään myös viikonloppuisin. Työ on kausiluonteista ja kesällä työtehtävissä vaaditaan joustavuutta.

Aikaisempi kokemus kuljetustöistä sekä paikallistuntemus ovat lähtökohta tehtävässä suoriutumiselle. Lisäksi valittavalta kuljettajalta tulee löytyä BCE-ajokortti, voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys sekä työturvallisuus- ja tieturvakortit. Digipiirturikortin laskemme eduksesi. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.

Hae paikkaa hetimiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Hakuaika päättyy 18.11. mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.