(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja
Carrot Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme Lempäälään

KUORMA-AUTONKULJETTAJAA

työskentelemään monipuolisten tehtävien parissa yli 30-vuotta toimineessa valmistavassa yrityksessä. Pääasiakkaita ovat teollisuusyritykset, rakennusliikkeet, ajoneuvo- ja veneteollisuus sekä tukkukauppiaat ympäri Suomen.

Työ pitää sisällään kuljetustehtävien lisäksi mm. kuormien lastausta ja purkua, trukilla ajoa sekä varaston muita tehtäviä. Talvella hoidat myös piha-alueen kunnossapidosta, eli lumenluonnista ja hiekoituksesta. Kuorma-auto liikkuu pääasiassa Pirkanmaan alueella. Pääkaupunkiseudulle ajetaan keskimäärin pari kertaa kuussa.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta kuljetustehtävistä. Toiveena on, että olet myös tehnyt aikaisemmin varastotöitä ja ajanut trukkia. Joustava ja reipas asenne työtä kohtaan ovat tärkeitä ominaisuuksia muun osaamisen lisäksi. Työhön annetaan hyvä perehdytys, joten oppimiskykyisenä tekijänä pääset työskentelemään monipuolisissa kuljetus- sekä varaston eri työvaiheissa. Voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys + direktiivipäivät ovat tässä tehtävässä välttämättömät. Digipiirturikorttia ei tarvita.

Tarjoamme sinulle työpaikan monipuolisten logistiikka-alan työtehtävien parissa. Työ alkaa heti sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 9.7.2018.

Työtä tehdään päivävuorossa keskimäärin 40h/vk klo 7.00 - 18.00 välillä maanantaista perjantaihin.

Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi: www.carrot.fi

Lisätietoja 0406899111 / Satu

Carrot - Aamuksi töihin

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.