(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajia jakelutehtäviin. Paikkoja on mm. kaljakuskeille ja kalustekuljettajille.

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta jakeluajoista, erityisesti Tampereen kaupungin alueella. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne työntekoon sekä hyvät asiakaspalvelutaidot!

Työt alkavat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. Työ alkaa vuokratyösuhteena ja hyville tekijöille tarjolla vakituinen työ edelleen kasvavassa ja arvostetussa yrityksessä. Ilmoitathan hakemuksessa oman erikoisosaamisesi ja mihin rooliin haet!

Hakijoilta odotamme,

  • hieman aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • C-ajokorttia
  • voimassaolevaa ammattipätevyyttä
  • digipiirturikorttia
  • aitoa kiinnostusta työtehtävää kohtaan ja asennetta työntekoon
  • suomen kielen taitoa


Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi
Lisätiedot Smile Henkilöstöpalvelut: Teemu Aalto, puh. 050 4064127

Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalvelukonserni, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon, ICT:n ja toimiston sekä terveydenhuollon alan tarpeisiin. Yritys on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä, joka välittää työvoimaa yli neljällesadalle asiakkaalle ympäri Suomen. Yhtiön kasvavassa henkilöstöpankissa on noin 8000 osaajaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamaxin tytäryhtiö.  www.smilepalvelut.fi