(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2018

Etsitkö uusia haasteita kuljetusalalta? Pidätkö fyysisestä työstä?

Haemme nyt KUORMA-AUTONKULJETTAJAA leivän jakeluun Turun alueelle.

Töitä on tarjolla kokopäiväisesti arkisin ja viikonloppuisin 31.3.2019 asti. Työt alkavat varhain aamulla klo 4.30 tai 5.30.

Edellytämme c-korttia, ammattipätevyyttä, hygieniapassia ja sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät, rennon ja nuorekkaan työympäristön sekä kivat työkaverit.

Viihdyt tehtävässäsi, jos olet luotettava, täsmällinen ja fyysisesti hyvässä kunnossa. Aikaisempi työkokemus kuljetusalalta katsotaan eduksesi, mutta ennen kaikkea haemme reipasta ja positiivista asiakaspalveluasenteen omaavaa henkilöä. Työt alkavat kesäkuussa 2018.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 22.4.2018. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi