(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Olipa kerran herrat Josef Lassila ja Frithjof Tikanoja, jotka vuonna 1905 perustivat Vaasaan pienen tukkukaupan. Vuoteen 2017 mennessä Lassila & Tikanojasta on kehittynyt yksi Suomen suurimmista monipalveluyrityksistä. Emme kuitenkaan tyydy tähän, vaan vaatimaton tavoitteemme on muuttaa kulutusyhteiskunta kierrätysyhteiskunnaksi.
Bajamaja- ja tapahtumapalveluissa huolehdimme muun muassa jätehuollon sujuvuudesta tapahtumissa. Viime vuonna olemme olleet mukana toteuttamassa mm. Guns N' Roses -yhtyeen keikkaa, Down By The Laituri -festivaalia ja Tall Ships Races -tapahtumaa. Kun tapahtumaan osallistuu 85 000 ihmistä, mitä tahansa voi tapahtua. Siispä etsimme

KUORMA-AUTON KULJETTAJAA BAJAMAJA- JA TAPAHTUMAPALVELUIHIN

Vakituiseen kokoaikatyöhön pääkaupunkiseudun yksikön toiminta-alueelle.Työtä tehdään 2-vuorotyönä aamulla ja illalla. Arkipyhäviikoilla töitä tehdään myös viikonloppuisin. Työ on kausiluonteista ja kesällä työtehtävissä vaaditaan joustavuutta.

Aikaisempi kokemus kuljetustöistä sekä paikallistuntemus ovat lähtökohta tehtävässä suoriutumiselle. Lisäksi valittavalta kuljettajalta tulee löytyä BCE-ajokortti, voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys sekä työturvallisuus- ja tieturvakortit. Digipiirturikortin laskemme eduksesi. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.

Hakuaika tehtävään päättyy 4.3. mutta haethan paikkaa heti sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vakituisen kokoaikatyön hyvässä työporukassa. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto . Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.