(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja - yritysmuuttoihin, Helsinki
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Etsimme Helsingissä sijaitsevalle asiakkaallemme C-kortillista muuttoautonkuljettajaa.

Etsimämme kuljettaja tulee työskentelemään alkuun henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta tietyn määräajan jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme omille kirjoille. 

Töitä on tarjolla viikoittain 30-40 tuntia (pääsääntöisesti täydet työtunnit / viikko).  Työvuorot pääasiassa arkipäivisin.

Tehtävässä pärjää parhaiten reipas, ahkera, motivoitunut sekä itsenäiseen työskentelyyn kykenevä työntekijä. Muutoissa käsitellään asiakkaiden muuttokuormaa, joten arvostamme huolellista ja tarkkaa työotetta. Kaikki aiempi kuljettaja- ja muuttokokemus katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Toni Asikainen, 050 470 7377

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Asiakasyrityksemme tarjoaa perehdytyksen tehtävään.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.