(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja/ Varastotyöntekijä
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Oletko hyvän työmoraalin ja fyysisen kunnon omaava energinen tekijä vailla monipuolista ja omatoimista työtehtävää kuljetus- ja varastotehtävien parissa?

Tarjoamme työtä asiakkaamme tiimissä, roolinasi yrityksen varastojen sisäiset kuljetukset sekä varastotyöt Riihimäellä ja Vantaalla sijaitsevissa varastoissa sekä niiden välillä.

Pääasiallinen työpaikkasi on Riihimäen varastolla, mutta liki päivittäin myös kuorma-autokuljetukset Riihimäen ja Vantaan varaston välillä. Työtä tehdään ma-pe klo 8-16 (ajoittain 10-18) vuoroissa. Työssäsi käytät vastapainotrukkia, pumppukärryjä ja kuorma-autoa.

Tehtävässä menestyy omatoimisen asenteen ja tekemisen meiningin omaava, fyysisestäkin työstä pitävä "hyvä tyyppi." Odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa, vastuunkantoa omasta tekemisestäsi sekä myös hyvää yhteistyökykyä. Omaat jo kokemusta ja/tai osaamista kuorma-autolla ajamisen lisäksi mahdollisesti varastotyöstä ja trukin käytöstä. Työhön perehdytetään hyvin, joten aiempi varastokokemus ei ole välttämätöntä.

Työ alkaa viimeistään joulukuun alkupuolella, sopivan henkilön löytyessä. Työ on kokopäivätyö ja oikealla henkilöllä on mahdollisuus pitkäaiseen työsuhteeseen, tärkeänä osana asiakkaamme varaston ja logistiikan tiimiä!

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta ja kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi pian! Esittelemme asiakkaallemme muutaman hyvän ehdokkaan, jonka jälkeen työnhakija ja käyttäjäyritys sopivat aloituksesta yhteisesti tilanteen ja mahdollisuuden mukaan.