(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja (Valkeakoski)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2020

Etsimme nyt asiakkaallemme pikaisella aikataululla

KUORMA-AUTONKULJETTAJAA

Valkeakoskelle!


Työnkuva sisältää pääsääntöisesti maanajoa ja vaihtolavakuljetuksia. Työ sisältää myös maanrakennustyöntekijän töitä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

  • kokemusta infra-alan töistä
  • kokemusta koukku- tai vaijerilaitteista
  • kokemusta pyöräkuormaajasta
  • C-ajokortti
  • halua kehittyä ja oppia uutta

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkauksen, joka perustuu osaamiseesi ja kokemukseesi. Työ on kokoaikatyötä. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta sinulla on hyvät mahdollisuudet myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä siis hakemuksesi CV:n kera alla olevan linkin kautta pikimmiten!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=579 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n henkilöstökonsultti Akseli Mattilalta, p. 044 740 4506.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi