(Poistunut julkaisusta)

Kuorma - autonkuljettaja / työkoneenkuljettaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Tykkäätkö tehdä työtä pyörien päällä? Sopiiko sinulle työ mm. maansiirron tehtävissä Kymenlaaksossa. Mahtavaa! Jatka lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme asiakkaallemme työnsä osaavaa Kuorma - auton kuljettajaa keikkatyöhön.

Odotamme sinulta muutaman vuoden ajokokemusta ja hyvää fyysistä kuntoa. Suomen kieli on tehtävässä välttämätön. Sinulla tulee olla ammattipätevyys, digi- ja C - kortti. Käytät työssäsi pitkäpuomi kaivinkonetta, joten kaivinkoneen käytöstä kaivataan myös kokemusta. Työ sisältää kuorman tekoa sekä kuormien viennit.

Toivomme sinulta itsenäistä tekemistä. Olet rauhallinen ja tarkka sekä omaat hyvän keskittymiskyvyn. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Työajat 5.30 - 14 ja 14 - 22. Työt alkavat asiakkaan tarpeiden mukaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Hakuaika 5.4.2020 asti. Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Suomalainen, 050 592 5575, katja.suomalainen@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi //hyväätyötä