(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja Tuusulaan
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Oletko vielä vailla kesätöitä? Suomen kesä on täynnä tapahtumia sekä erilaisia juhlatilaisuuksia ja juhlatilaisuuksiin erikoistunut asiakkaamme kaipaisikin nyt ammattipätevyydet omaavaa kuljettajaa kesäsesonkiinsa.

Yrityksen hallitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Tuusulan Jokelassa, mutta työ on pääasiassa kiertävää juhlatelttojen pystytystä Uudenmaan alueella sekä ajoittain myös kauempana, joten toivomme hakijoilta matkustusvalmiutta. Käytössäsi on yrityksen kuljetuskalusto ja niiden ajamiseen edellytetään voimassaolevat kuljettajan ammattipätevyydet.

Töitä tehdään pienessä tiimissä asiakaskohteissa ja tehtäviin perehdytetään, mutta aiempi kokemus vastaavista töistä katsotaan eduksi. Hakijoilta edellytämme hyvää fyysistä kuntoa, mahdollisuutta joustaa työajoissa sekä reipasta työotetta ja halua oppia.

Toivomme hakijoilta mahdollisuutta aloittaa toukokuun mittaan. Mikäli kiinnostuit, niin haethan tehtävään pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.