(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja, Tumik Oy (Tuusula)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Tumik Oy on vuonna 2008 perustettu jätealan yritys, joka erikoistui aluksi syväjätesäiliöiden ja jätepuristimien huoltoihin. Siitä lähtien yritys on toiminut Molok Oy:n valtuutettuna huoltoliikkeenä Etelä-Suomen alueella. Myöhemmin toiminta on laajentunut myös jäte- ja hyötyjätekuljetuksiin sekä pesupalveluihin. Nykyisissä toimitiloissa Tuusulan Jusslassa Tumik Oy aloitti vuonna 2013. Toimialueena on pääkaupunkiseutu sekä lähialueen kunnat. Yrityksellä on käytössään yhteensä 12 kuorma-autoa. Autot nosturi- ja takakuormaustyhjennyksiin sekä vaihtolavakuljetuksiin, päivystävät huolto- ja pesuautot Molok -syväjätesäiliöiden korjauspalveluihin sekä jätehuoltokuljetuksiin tarkoitetut kaappiautot.

Tumik Oy etsii nyt nuorekkaaseen joukkoonsa kokoaikaista kuorma-autonkuljettajaa pääkaupunkiseudulle.

Tehtävässä vastaat oman alueesi syväjätesäiliöiden tyhjennyksestä ja jätteiden kuljetuksesta lajittelukeskukseen. Työ on perinteisestä jäteautonkuljetustyötä siistimpää, sillä säiliöiden tyhjennys tapahtuu kokonaan auton nosturia käyttäen. Saat työtehtävään kattavan perehdytyksen, joten sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta jätteenkeräyksestä tai -kuljetuksesta. Työssä toimit itsenäisesti, mutta kuitenkin tärkeänä osana nuorekasta kuljetustiimiä, jossa vallitsee vahva yhdessä tekemisen meininki. Työ alkaa ja päättyy Jusslansuoralle Tuusulaan.

Tehtävä edellyttää C-ajokorttia ja kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyttä sekä mahdollisuutta työskennellä arkisin aamu- ja iltavuoroissa (klo 6-13.30 ja 14-21). Töitä on tarjolla satunnaisesti myös lauantaisin. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä peruskuntoa. Oma auto on töihin kulkemisen kannalta hakijalle eduksi. Arvostamme erityisesti reipasta ja oma-aloitteista asennetta työntekoa kohtaan sekä hyviä tiimityötaitoja.

Tarjoamme siistin kuljetustyön kotimaisessa yrityksessä, mukavat työkaverit sekä kannustavan palkkauksen. Perehdytämme sinut tehtävään ja yritykseen.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Tumik Oy:n työntekijäksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot työtehtävästä arkisin klo 9-14, seniorikonsultti Anette Tervakankaalta, p. 050 411 0271.