(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja talviteiden kunnossapitäjä Mäntyharjulle
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017
Toimenkuva
Haemme asiakasyritykseemme talviteiden kunnossapitäjää talvikaudelle 2017 - 2018. Tehtäviin sisältyvät ensisijaisesti alemman tieverkon hoitamista Pertunmaa - Mäntyharjun alueella ja tarvittaessa 80 km:n tieosuuden hoitaminen (päivystys, auraus, suolaus, hiekoitus, polanteen poisto) Monikkalassa. Käytettävä kalusto on kuorma-auto, jossa on aura, alusterät ja hiekoituslaite. Päätien hoidossa käytetään kuorma-autoa, jossa on sivu-aurat ja suolausautomaatti.
Odotamme sinulta
Valittavalla tulee olla mielellään maanrakennusalan koulutus, tienhoitokoneiden käyttökokemusta, voimassa olevia C-ajo-, työturva- ja tieturvakortteja. Valmiutta lähteä töihin aamuyöllä päivystysvuorossa ollessa. Työ edellyttää hyvää fyysistä terveydentilaa, tarkkaavaisuutta, oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta. Valittavan on sitouduttava lähtemään töihin välittömästi, mikäli tiestön kunnossapitäminen sen vaatii.
Muut tiedot
Päivystys alkaa 1.10. Palkkaus Maa- ja vesirakennusalan TESIn mukainen. Kiinteä päivystyskorvaus kuukausittain. Mikäli koet olevasi hakemamme työntekijä, jätäthän työhakemuksen ansioluetteloineen vmp.fi. Tiedustelut mikkeli@vmp.fi. Toimithan pikaisesti, asiakkaamme haastattelee kandidaatit ennen työn aloittamista.
Kesto
30.4.2018
Lisätietoja
Hannele Koivula, Hannele.Koivula@vmp.fi, 015 210 000
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.10.2017 mennessä.