(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja Rovaniemelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

On iso ero teetkö töitä roskakuskina vai L&T:n raaka-aineenkerääjänä: väkivahvan ja nykyaikaisen kaluston lisäksi tarjoamme hyvän liksan ja säännölliset työajat. Että vaikka ratin takana viihtyykin, niin onhan se mukava tietää milloin on kotona.  Haemme nyt yhtä tarmokasta

JÄTEAUTONKULJETTAJAA

Rovaniemelle kokoaikaiseen määräaikeen työsuhteeseen 31.12.2020 saakka. Työssäsi vastaat itsenäisesti oman reittisi jätehuollosta Rovaniemen alueelle. Työtä tehdään 2-vuorotyönä aamu- ja iltavuoroissa. Arkipyhäviikoilla töitä tehdään myös viikonloppuisin. Työ sisältää myös satunnaisesti reissupäiviä, jotka ovat kestoltaan pääsääntöisesti 1-2päivää. 

Aikaisempi kokemus kuljetustöistä sekä paikallistuntemus ovat lähtökohta tehtävässä suoriutumiselle. Lisäksi valittavalta kuljettajalta tulee löytyä C-ajokortti, voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys, työturvallisuus- ja tieturvakortit sekä digipiirturikortin. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.

 

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kiertotalouden käytännöntekijä. Hae paikkaa hetimiten osoitteessa  https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/avoimet-tyopaikat 21.2.2020 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! 


Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

.