(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja, Remonttitalo Oy (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Asiakkaamme Remonttitalo Oy on vuonna 1976 perustettu julkisivu- ja parvekekorjauksiin sekä konesaumakattoihin erikoistunut yritys. Remonttitalo Oy hoitaa julkisivusaneeraukset ja muut korjaustyöt luotettavasti ja ammattitaitoisesti pitkällä kokemuksella. Yritykseltä luonnistuu myös erilaiset sisätilojen korjaustyöt, kuten kylpyhuonekorjaukset. 

Etsimme nyt asiakkaallemme ammattitaitoista

KUORMA-AUTON KULJETTAJAA

pikaisella aikataululla. 

Etsimältämme kuljettajalta löytyy voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys, C-kortti ja kokemusta kuorma-auton kuljettamisesta. Toivomme kokemusta myös Hiab-nostureista, koukkulavoista, koneenkuljetuslaveteista ja roskakuljetuksista. Ammattitaidon lisäksi arvostamme erityisesti tunnollista ja luotettavaa työotetta sekä reipasta asennetta! 

Töitä on tarjolla kuljettajalle noin 2-3 päivää viikossa, mutta mikäli hallitsee myös varastopuolen työskentelyn ja voi toimia tarvittaessa rakennusapumiehenä, töitä riittää kokoaikaisestikin. Kyseessä on vuokratyösuhde. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, palkkaus alan TES:n/sopimuksen mukainen.

Oletko etsimämme tekijä? Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten lähetä hakemuksesi ansioluettelon kera pikimmiten osoitteessa www.alenconsulting.fi! Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Pertti Nurmelta, p. 044 740 4503.