(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja Raaseporin alueelle
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

On iso ero teetkö töitä roskakuskina vai L&T:n raaka-aineenkerääjänä: väkivahvan ja nykyaikaisen kaluston lisäksi tarjoamme hyvän liksan ja säännölliset työajat. Että vaikka ratin takana viihtyykin, niin onhan se mukava tietää milloin on kotona. Etsimme nyt luotettavaa ja tarmokasta

 

PAKKAAVAN JÄTEAUTONKULJETTAJAA
 

Määräaikaiseen työsuhteeseen Raaseporin yksikön toiminta-alueelle, mm. Lohja ja Tammisaari. Tehtävässä vastaat itsenäisesti oman reittisi jätehuollosta. Työtä tehdään 2-vuorotyönä aamulla ja illalla ja työvuorot sijoittuvat klo 6-22 väliselle ajalle. Arkipyhäviikoilla töitä tehdään myös viikonloppuisin, joten huomioithan tämän jo hakuvaiheessa. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja hommia riittää aina syyskuulle saakka.

Valittavalta kuljettajalta tulee löytyä vähintään C-ajokortti ja voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys. E-kortin, Digipiirturi-, tieturva- ja työturvakortit laskemme eduksesi. Arvostamme aikaisempaa ajokokemusta sekä alan koulutusta. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä. Tehtävään valitulle tehdään työhöntulotarkastus sekä huumausainetestaus koeajan puitteissa.

 

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja merkityksellisen työn osana hyvää työporukkaa.  Hae paikkaa hetimiten osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat. Hakuaika päättyy 28.2. mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivan henkilön löydyttyä. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävästä antaa työjohtaja Mika Rautio 050-3851950 arkisin klo 9-13.