(Poistunut julkaisusta)

KUORMA-AUTONKULJETTAJA (PK-SEUTU)
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Lisäpalvelu on joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava yritysketju. Rekrytoimme työvoimaa palvelu- ja teollisuusaloille. Toimimme valtakunnallisesti ja toimipisteemme sijaitsevat Kouvolassa, Lahdessa, Helsingissä, Jyväskylässä ja Riihimäellä. Vuonna 2002 perustettu yritys on vahvassa kasvussa.

Etsimme asiakkaallemme Maanrakennus Maamark Oy:lle pääkaupunkiseudulle kahta kokoaikaista 

Maamark edustaa laadukasta maanrakennusta jo yli 35 vuoden ajan! Helsingissä toimiva, monipuolinen maansiirtoalan yritys ja toiminta-alueena koko Uusimaa.

KUORMA-AUTON KULJETTAJAA

Hakijalta edellytämme kokemusta vastaavasta työstä, työturvallisuuskorttia, c-korttia ja voimassaolevia ammattipätevyyksiä. Arvostamme ahkeraa, yritteliästä ja täsmällistä asennetta. 

Kuorma-auton kuljettajan työnkuvaan kuuluu myös niin kaapeliveto tehtävät, kuin kaivuukonekuljettajan "perämiehen" hommat. Töitä tehdään monipuolisesti tiimiä avustaen.

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Kyseessä on arki ja päivätyö, mutta toivomme joustoa työaikojen suhteen. Työt jatkuvat niin pitkään, kuin säät sallivat, mutta ainakin jouluun asti.

Jätä pian hakemuksesi Lisäpalveluille. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien hakijoiden kanssa. Lisätietoja voit kysyä sähköpostilla helsinki@lisapalvelu.net -otamme sinuun yhteyttä.