(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja (pääkaupunkiseutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajaa pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijalta C-ajokorttia ja ammattipätevyyttä. Olet voinut kerryttää aikaisempaa työkokemusta alalta tai voit olla urasi alkutaipaleella. Tärkeintä on, että sinulla on reipas ja oma-aloitteinen ote työntekoa kohtaan. Työ on paikoin fyysistä, joten työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Työtä tehdään kokoaikaisesti ja työajat sijoittuvat pääasiassa arkipäiville, mutta ajoittaiset ilta- ja viikonloppuvuorot kuuluvat työnkuvaan.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön sekä monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään sekä osaavan tiimin tuen. Pääset mukaan joukkueeseen, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä, huumoriakaan unohtamatta.

Kiinnostuitko? Kannattaa toimia nopeasti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydettyä. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi sekä aikaisemmasta työ-/ koulutuskokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta p. 050 411 0273. Yhteydenotot puhelimitse ti-to klo 12-14.