(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja Oy Forcit Ab:lle Tuusulaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018Työn kuvaus:
   
Haemme Oy Forcit Ab:n Tuusulan toimipisteeseen pidempiaikaiseen työsuhteeseen kuorma-autonkuljettajaa vaarallisten aineiden kuljetuksiin . Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsopimus solmitaan valittavan henkilön ja Adeccon välille.
 
Toivomme sinulta kuorma-auton kuljettajan ammattipätevyyttä ja digikorttia, vähintään C-luokan ajokorttia, ADR-ajolupaa (kappale- ja säiliö), suomen kielen taitoa, hyvää fyysistä kuntoa, nuhteetonta taustaa, positiivista ja työturvallisuuden huomioivaa asennetta sekä yli 18 vuoden ikää.
 
Kuorma-autonkuljettajan tehtävänkuva on monipuolinen yhdistelmä asiakaspalvelua, fyysisyyttä vaativia tehtäviä ja kuorma-autolla ajamista. Tehtäviin kuuluu muun muassa toimitusten suorittamista asiakkaille tilausten mukaisesti, tukitoimintoja varastolla sekä räjähdeainelaatikoiden kantamista työmailla sovittuihin paikkoihin. Työajat ovat välillä epäsäännöllisiä ja työpäivien pituudet vaihtelevat, joten persoonana sinun tulee olla joustava ja kärsivällinen.
 
Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työn, työehtosopimuksen mukaisen palkan, käyttöösi nykyaikaisen kuljetuskaluston ja edistykselliset työvälineet sekä mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys sekä huumetesti. Hae tehtävää mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon henkilöstökonsultti Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Kuorma-autonkuljettaja


Sijainti:  TUUSULA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Pirkka Lind, +358408210177


Toimipaikka:  Lohja