(Poistunut julkaisusta)

KUORMA-AUTONKULJETTAJA OSTOTEHTÄVIIN
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Kat-Metal Oy on vuonna 2011 perustettu suomalainen kierrätysalan yritys. Päätoimialamme on jalometallipitoisten materiaalien, kuten katalysaattoreiden ja elektroniikkaromun, kierrätys. Vahvuuksiamme ovat vankka ammattitaito, nopea ja luotettava toiminta sekä tehokkaat ja ympäristöystävälliset työskentelytavat. Lisätietoa https://katmetal.fi

Haemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen kahta luotettavaa ja vastuuntuntoista

KUORMA-AUTONKULJETTAJAA OSTOTEHTÄVIIN

Tehtävänäsi on ostaa katalysaattoreita asiakasyrityksiltä ympäri Suomen ja Ruotsin, yrityksen kalustolla ajaen. Ajoreittisi asiakasyrityksiin suunnitellaan tiimin kanssa etukäteen ja ostotapahtuma on sovittu neuvottelussa, ennen asiakkaalle lähtöäsi. Sinut perehdytetään tehtävään ja asiakaskäynneillä on mukana kokenut ostaja.

Tehtävä edellyttää vähintään BE+C korttia, matkustusvalmiutta sekä sujuvaa suomen-, englannin- ja ruotsin kielen hallintaa. Työajat vaativat joustoa; tarpeen ja aikataulujen mukaan. Omaat hyvät sosiaaliset- ja vuorovaikutustaidot sekä itsenäisen ja järjestelmällisen työskentelyotteen. Käytät tietokonetta ja erilaisia järjestelmiä sujuvasti.

Tarjoamme

Mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kierrätysalan parissa ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä, unohtamatta mukavaa työyhteisöä. Tarjoamme tehtävään myös kilpailukykyisen ja kiinteän kuukausipalkan.

Kiinnostuitko?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi ja liittämällä hakemuksesi kyseiseen tehtävään viimeistään 3.1.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala p. 040 652 8481.

Tule meille töihin!

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.