(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja (Nokia)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista kuorma-autonkuljettajaa Nokialta käsin muualle Pirkanmaalle suuntutuviin työkohteisiin. Tehtävä täytetään nopealla aikataulutuksella ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde on aluksi vuokratyösuhde, mutta hyvälle tekijälle työtä on tarjolla asiakasyrityksessä myös pitempi aikaisesti.

Yrityksellä on 15 ajoneuvoa, kaivinkoneissa ja pyörä-kuormaajissa Volvo- ja Komatsu-merkkisiä. Työssä käytetään Palfinger / HIAB -nostinta.

Kuorma-autonkuljettajan tehtävä asiakasyrityksessämme on monipuolinen, koostuen myös muista töistä kuten esim. pesuauton ajamista sekä veden ajosta. Kyseeseen voi tulla myös kaivinkoneen ja pyöräkoneen kuljetusta.

Tehtävään etsimämme henkilö on ehtinyt jo työskennellä muutaman vuoden kuorma-autonkuljettajana. Työskentelyn perusedellytyksiä ovat yhdistelmäajokortti ja ammattipätevyys sekä sen mukaiset voimassa olevat kortit. Suureksi eduksi hakijalle katsomme kokemuksen kaivinkoneen käytöstä.

Toivomme hakijalta joustavuutta työtehtävien suhteen. Lähtökohtaisesti tehtävässä noudatetaan 40 h / viikkotyöaikaa. Palkkaus infra-alan työehtosopimuksen mukainen.

Arvostamme hakijassa luotettavuutta, säännöllisyyttä ja hyvää asennetta tehtäviä töitä kohtaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävää, soita ja varaa haastatteluaika. Täytä myös hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Yhteydenotot arkisin klo 8:00-16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.