Kuorma-autonkuljettaja maanrakennustöihin!
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

Kuorma-autonkuljettaja maanrakennustöihin!

Jos sinulla on kokemusta maanrakennusajosta tämä työ on sinulle! Työtä on maanantaista-perjantaihin 80 tuntia kahden viikon jaksotyönä. Työ tehdään Turun talousalueella vaihtuvissa työnsuortituspaikoissa.

Palkkaus kokemuksen/sopimuksen mukaan. AKT-Kuorma-auto alan tes.

Sinulla on oltava:

- ammattipätevyys

- Vähintään C-ajokortti

-Yhdistelmäajokortti plusssaa, samoin kokemus maa- tai asfalttimassan ajosta

- Kokemusta Kuorma-autolla ajosta vähintään 1-vuosi

- Työturvallisuuskortti

Otathan pikaisesti yhteyttä, Mikko Rautee, 044-4272333, mikko.rautee@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1464974
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski Tl, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Parainen, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Tarvasjoki, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa