Kuorma-autonkuljettaja, maanrakennus
Projektivoima Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2021

Etsimme maanrakennusalalla toimivalle asiakkaallemme C-kortillista kuorma-auton/dumpperin kuljettajaa Lappeenrannan alueelle.

Hakijalta edellytetään kokemusta kuorma-autolla/dumpperilla ajosta (maanajot ja -siirrot), C-kortti, voimassa oleva työturvallisuus- ja tieturvakortti, sekä ammattipätevyys. Muu maanrakennusalan kokemus katsotaan eduksi. Lisäksi toki odotamme ahkeraa ja tunnollista työotetta, oma-aloitteisuutta sekä joustavuutta työaikoihin.

Työ alkaa keikkaluontoisena mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Laita meille tietosi, niin me olemme sinuun yhteydessä! Voit hakea paikkaa oheisen hakulinkin kautta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea!

Yhteyttä voi ottaa myös puhelimitse, viestein tai sähköpostitse.
Puh. 040 675 1788, arkisin klo 8-16
abdula.hodza@projektivoima.fi

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut raksaaja, tarjoamme hommia kaikenlaisille osaajille. Projektivoima tarjoaa työntekijöilleen mukavan työpaikan, kilpailukykyisen palkkauksen ja paikan, missä oppia ja osata! Tule osaksi Projektivoiman osaavaa, mukavaa ja ammattimaista tiimiä! Täytä osaamispohjainen profiili järjestelmäämme tai hae suoraan avoimiin paikkoihimme. Osaajille on aina tilaa joukossamme!

www.projektivoima.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1496181
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappeenranta