(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja / liikennejärjestelijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita juuri meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Työnkuvaus:

Etsimme kuorma-autonkuljettajaa / liikennejärjestelijää Tampereelle. Työ edellyttää c-korttia ja ammattipätevyyttä sekä voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Työtehtäviisi kuuluu mm. liikenteenohjaus- ja rakennustyömaiden suojalaitteiden asennus. Työtä tehdään pääasiassa pareittain ja työvälineenä on kuorma-auto kappaletavaranosturilla.  Kyseessä on kokoaikatyö, noin 8-11h/päivässä ja työtä on mahdollisesti iltaisin, öisin ja viikonloppuisin. Toivomme, että hakijalla on reipas asenne työntekoon sekä hyvät asiakaspalvelutaidot ajotaitonsa lisäksi. Aikaisempi tausta voi olla esim. maanrakennuksen tai rakennuttamisen puolelta. 

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme tekijälle vaihtuvia maisemia ja mahdollisuuden pitkäkestoiseen työhön.  Vaihtelevia työaikoja etsivälle kuljettajalle erinomainen vaihtoehto työllistyä huippu näköalapaikalle Tampereen seudulle.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi linkin kautta tai sähköpostilla. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi paikkaan siis pian!

Lisätietoja:
Hr-konsultti Juuli Friberg

juuli.friberg@workpower.fi

040 590 2825

Avainsanat: kuljetus, logistiikka, kuljettaja, kuorma-auto, pirkanmaa, kokoaikatyö, kesätyö, jakelu, ammattipätevyys, vuorotyö