(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja, Kiinteistö Varustamo Oy (Tuusula)
Kiinteistö Varustamo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2020

Kiinteistö Varustamo Oy on kotimainen, yksityisomisteinen kiinteistöjen ylläpitoon ja jätehuoltopalveluihin erikoistunut yritys. Kiinteistö Varustamon tavoitteena on edistää kiinteistön toimivuutta ja käyttömukavuutta kaikilla sen osa-alueilla. Ympäristönhuolto on myös vahvoja osaamisalueitamme, joten annamme sille myös painoarvoa. Toimipaikkamme sijaitsee Tuusulan Jusslassa, josta on hyvät yhteydet päätoimialueillemme, pääkaupunkiseudulle sekä lähikuntiin. Käytössämme on kaksikymmentä kiinteistön eri toimintoihin tarkoitettua hyötyajoneuvoa, jotka soveltuvat monien erilaisten palveluiden tarpeisiin.

Kiinteistö Varustamo Oy etsii nyt nuorekkaaseen joukkoonsa kuorma-autonkuljettajaa pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat huoltokierrokset, jotka sisältävät muun muassa irtoromujen noutoja, asuntojen ja liiketilojen tyhjennyksiä sekä jätehuoneiden ylläpitoa. Tehtävässä olet myös yhteydessä asiakkaisiin. Saat työtehtävään kattavan perehdytyksen, joten sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Työtä tehdään niin pareittain kuin itsenäisestikin ja olet tärkeänä osana nuorekasta kuljetustiimiä, jossa vallitsee vahva yhdessä tekemisen meininki. Työt alkavat ja päättyvät Jusslansuoralle Tuusulaan. Töitä tehdään arkisin klo 7-15 kokoaikaisesti ja halutessasi sinulla on mahdollisuus tehdä myös ylitöitä.

Tehtävä edellyttää sinulta C-ajokorttia ja kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyttä. Arvostamme erityisesti reipasta ja oma-aloitteista asennetta työntekoa kohtaan sekä hyviä tiimityötaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä peruskuntoa. Oma auto on töihin kulkemisen kannalta eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja monipuoliset työtehtävät kotimaisessa yrityksessä, mukavat työkaverit sekä kannustavan palkkauksen. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään sekä osaavan tiimin tuen.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Kiinteistö Varustamo Oy:n työntekijäksi.

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea tehtävää täyttämällä hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kaikki lisätiedot työtehtävästä arkisin klo 9-15, rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273.