(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja kesätöihin Ouluun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta, ja jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi. Vakiporukan kirmatessa ansaituille vuosilomilleen, tarvitsemme luotettavia ja tarmokkaita kesähessuja

 

JÄTEAUTONKULJETTAJIKSI
 

Määräaikaiseen kokoaikatyöhön Oulun yksikön toiminta-alueelle vuoden 2019 syyskuun loppuun asti. Tehtävässä vastaat itsenäisesti oman reittisi jätehuollosta. Työtä tehdään 2-vuorotyönä aamulla ja illalla ja työvuorot sijoittuvat klo 6-22 välille. Arkipyhäviikoilla töitä tehdään myös viikonloppuisin.

 

Aikaisempi kokemus kuljetustöistä sekä paikallistuntemus ovat lähtökohta tehtävässä suoriutumiselle. Lisäksi valittavalta kuljettajalta tulee löytyä C-ajokortti, voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys sekä työturvallisuus- ja tieturvakortit. Digipiirturikortin laskemme eduksesi. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.
 

Hae paikkaa hetimiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Hakuaika päättyy 31.3. mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi pian! Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

.