(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja kesätöihin Kainuuseen
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2021

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta. Jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi - teemme esimerkiksi hillopurkeista lämpöeristettä ja autonrenkaista moottoriteitä. Etsimme nyt Ympäristöpalveluiden ammattilaisjoukkoomme

 

KUORMA-AUTONKULJETTAJAA

 

kesätöihin viemärihuollon / prosessipuhdistuksen tehtäviin Kainuun alueelle. Työ sisältää erillaisia viemärihuollon tehtäviä kuten putkistojen huoltoa, kaivojen ja erottimien tyhjennyksiä sekä suurtehoimurointeja. Työtä tehdään kuorma-auton alustalle rakennetuilla laitteilla niin yritys- kuin yksityisasikkaille. Toimipaikka sijaitsee Kajaanissa, mutta työtä tehdään myös ympäri Kainuuta. Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan ja ovat määräaikaisia vuosilomien sijaisuuksia syyskuun loppuun 2021.

 

Tehtävässä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa ja kuorma-auton kuljettamiseen vaadittavat pätevyydet (eli BC -ajokortti, kuljettajan ammattipätevyys), työturvallisuuskorttia sekä sopivasti myös IT -taitoja. Aikaisempi kokemus ei ole välttämättömyys tehtävään, vaan hyvän tyypin perehdytämme tehtävään.  Jos olet innokas kehittymään työssäsi, voimme tarjota myös viemärin tutkimus / kuvaustehtäviä. Työssä tarvitaan lisäksi innokasta asennetta, tarkkuutta sekä suomen kielen taitoa.

 

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä! Koeajan aikana teemme työhöntulotarkastuksen, johon kuuluu myös huumausainetastaus.

 

Hae paikkaa saman tien! Hakuaika päättyy 31.3., mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-11 työnjohtaja Juha Elfving p. 050 387 1411.