(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja kesätöihin Kainuuseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta. Jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi - teemme esimerkiksi hillopurkeista lämpöeristettä ja autonrenkaista moottoriteitä. Etsimme nyt Ympäristöpalveluiden ammattilaisjoukkoomme

 

KUORMA-AUTONKULJETTAJAA

 

kesätöihin viemärihuollon / prosessipuhdistuksen tehtäviin Kainuun alueelle. Työ sisältää erillaisia viemärihuollon tehtäviä kuten putkistojen huoltoa, kaivojen ja erottimien tyhjennyksiä sekä suurtehoimurointeja. Työtä tehdään kuorma-auton alustalle rakennetuilla laitteilla niin yritys- kuin yksityisasikkaille. Toimipaikka sijaitsee Kajaanissa, mutta työtä tehdään myös ympäri Kainuuta. Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan ja ovat määräaikaisia vuosilomien sijaisuuksia syyskuun loppuun 2020.

 

Tehtävässä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa ja kuorma-auton kuljettamiseen vaadittavat pätevyydet (eli BC -ajokortti, kuljettajan ammattipätevyys), työturvallisuuskorttia sekä sopivasti myös IT -taitoja. Aikaisempi kokemus ei ole välttämättömyys tehtävään, vaan hyvän tyypin perehdytämme tehtävään.  Jos olet innokas kehittymään työssäsi, voimme tarjota myös viemärin tutkimus / tv-kuvaustehtäviä. Työssä tarvitaan lisäksi innokasta asennetta, tarkkuutta sekä suomen kielen taitoa.

 

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä!

 

Hae paikkaa saman tien! Hakuaika päättyy 31.3., mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-11 työnjohtaja Juha Elfving p. 050 387 1411.