(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja keikkatöihin
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Suomen Henkilöstötalo on rehti ja huolehtiva työnantaja, joka työllistää vuosittain satoja työntekijöitä niin lyhyisiin kuin pitkiin työsuhteisiin lukuisille eri aloille. Työntekijöillemme tarjoamme reilut, vähintään työehtosopimusten (TES) mukaiset sopimukset, yksityisen työterveyshuollon, asianmukaiset työvarusteet, palkanmaksun kahdesti kuukaudessa sisäinen palkkahallintomme kautta. Henkilöstötalon koko osaava tiimi haluaa olla mukana työntekijöidensä uralla tarjoamalla joustavasti juuri heille sopivinta työtä.

Haemme asiakasyrityksellemme kuljetusalan työntekijöitä pääkaupunkiseudulle vaihteleviin muuttoprojekteihin.

Työtehtäviin kuuluu kuljetustöiden lisäksi myös muita muutto- ja kalusteasennustehtäviä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää aikaisempaa kokemusta kuljetusalan tehtävistä, hyvää fyysistä kuntoa sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Kuljettajallamme pitää olla C-ajokortti, kuljettajan ammattipätevyys- sekä digipiirturikortti. 

Tarjoamme sinulle keikkaluontoisen joustavan työsuhteen, joka sopii esimerkiksi opiskelijalle tai lisätienestiä kaipaavalle. Lisäksi sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä muihin kuljetusalan tehtäviin!

Palkka TES 13,94€/h

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmämme kautta. Haastattelemme hakijoita hakuajan aikana ja töihin voi päästä heti seuraavana päivänä! 

Lisätietoja tarvittaessa sähköpostitse: saija.husso@henkilostotalo.fi 

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!


Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/