(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja jätteenkeräykseen (Pk-seutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Helsingissä sijaitseva kuljetusalan asiakasyrityksemme on erikoistunut jätteenkeräykseen ja - kuljetukseen. Etsimme nyt toimeksiantajallemme kokoaikaisia jäteautonkuljettajia pääkaupunkiseudun alueelle vakituiseen työsuhteeseen.

Jäteautonkuljettajan tehtävässä liikutaan pääosin pareittain ja keräyspisteitä on ympäri pääkaupunkiseutua myös Helsingin keskustan alueella. Työskentely edellyttää suoritettua kuljettajan ammattipätevyystutkintoa, C-ajokorttia sekä hyvää fyysistä kuntoa. Saat työtehtävään kattavan perehdytyksen, joten sinulla ei välttämättä tarvitse olla aikaisempaa kokemusta jätteiden keräyksestä tai kuljetuksesta. Töitä tehdään kahdessa vuorossa, pääasiassa arkisin ja työtunteja kertyy kahdessa viikossa 80 tuntia.

Hakijoissa arvostamme aikaisempaa kokemusta kuljetusalan töistä, mutta se ei kuitenkaan ole välttämättömyys. Tärkeimpinä ominaisuuksina pidämme reipasta, motivoitunutta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle vakituisen ja kokoaikaisen työn hyvämaineisessa yrityksessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai voit lähettää työhakemuksesi ansioluettelon kera Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot työtehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlssonilta, 050 411 0252.