(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja jätehuoltoon (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ahkeraa ja oma-aloitteista KUORMA-AUTONKULJETTAJAA jätehuoltoon. Työ on alkuun määräaikainen henkilöstövuokrauksen kautta, mutta määräajan jälkeen työntekijä työllistyy suoraan asiakasyritykseen vakituiseen työsuhteeseen.

Työnkuva sisältää jätehuollon ajoa Turun alueella. Odotamme hakijoilta C-korttia, voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä sekä jonkin verran aikaisempaa kokemusta vaihtolava- tai jäteauton ajosta ja nosturin käytöstä. CE-kortti katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämättömyys. Asiakkaamme perehdyttää tehtävään, joten eniten arvostamme kuitenkin reipasta ja motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan sekä halua oppia uutta. Työskentely tapahtuu arkisin n. klo 7-18 välisenä aikana ja työtunteja 80 tuntia kahdessa viikossa.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan lisäksi:
• nuorekkaan ja mukavan työyhteisön
• hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
• kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen (+ 5 % jätehuollon lisä)
• pitkäaikaisen työpaikan

Työ alkaa heinäkuun aikana/elokuun alussa. Haastattelut aloitetaan heti ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian. Hae paikkaa mahdollisimman pian täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.