(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja jätehuoltoon (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ahkeraa ja oma-aloitteista kuorma-autonkuljettajaa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarkoitus on löytää työntekijä pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuva sisältää pääosin jätehuollon ajoa Turun alueella. Odotamme hakijoilta C-korttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä sekä jonkin verran aikaisempaa kokemusta vaihtolava-auton tai nosturin käytöstä. Asiakkaamme perehdyttää tehtävään, joten eniten arvostamme kuitenkin reipasta ja motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan sekä halua oppia uutta. Työskentely tapahtuu arkisin n. klo 7-16 välisenä aikana ja työtunteja 80 tuntia kahdessa viikossa.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan nuorekkaassa ja huumorintajuisessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa. Työ alkaa syyskuussa, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa mahdollisimman pian täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.