(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja jakeluajoon (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Etsitkö pitkäaikaista työtä kuljetusalalta vakavaraisessa yrityksessä?

Haemme nyt nopealla aikataululla vakavaraiselle kuljetusalan asiakasyrityksellemme KUORMA-AUTONKULJETTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun! Työsuhde on alkuun määräaikainen henkilöstövuokrauksen kautta, mutta määräajan jälkeen työntekijä työllistyy suoraan asiakasyritykseen. Tarve on pitkäaikainen.

Työ pitää sisällään kappaletavaran jakelua Turun alueella ja työskentely sijoittuu pääsääntöisesti klo 5-15 välille ma-pe, työtunteja 80h / 2 viikkoa. Odotamme hakijalta C-ajokorttia, jonkun verran kokemusta kuljetusalalta sekä voimassaolevaa kuljettajan ammattipätevyyttä. Eniten arvostamme kuitenkin luotettavaa ja reipasta otetta työskentelyä kohtaan. Tehtävään perehdytetään hyvin, joten voit myös olla urasi alkuvaiheessa oleva tekijä, kunhan asenne on kunnossa!

Kiinnostuitko tehtävästä? Työskentely alkaa huhtikuun alussa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Mitä nopeammin siis hakemuksen laitat, sitä suurempi mahdollisuus on saada kyseinen paikka Täytä hakemus heti alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Käymme läpi hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja aloitamme haastattelut heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.