(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja (Hiab)
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019

Etsimme Espooseen asiakkaallemme kokoaikaista

KUORMA-AUTONKULJETTAJAA (HIAB)

Hakijalta edellytämme kokemusta vastaavasta työstä (tai nosturiautosta),työturvallisuuskorttia, c-korttia ja voimassaolevia ammattipätevyyksiä. Arvostamme ahkeraa, yritteliästä ja täsmällistä asennetta. 

Kuljettajan työnkuvaan kuuluu tarvikkeiden kuljetukset työmaille sekä avustavat tehtävät tarvittaessa työmailla. Ajojen välissä tehdään työtä varastolla. 

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Työsuhde alkaa vuokratyönä, mutta siirtyy asiakkaan työsuhteeseen määräajan jälkeen. Kyseessä on arki ja päivätyö, mutta toivomme joustoa työaikojen suhteen.

Jätä hakemuksesi 19.1.2020 mennessä Lisäpalvelulle. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien hakijoiden kanssa. Voit jättää yhteystietosi ja CV:n myös sähköpostilla helsinki@lisapalvelu.net. 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen