(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja Helsinkiin
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 1 700 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Haemme nyt kesälomansijaista KUORMA-AUTONKULJETTAJAKSI

Haemme kesäksi Palmian toimitilapalveluihin ammattitaitoista kuorma-autonkuljettajaa Helsingin alueelle. Määräaikaisuus alkaa mahdollisimman pian ja päättyy 30.9.2018.

Kuorma-autonkuljettajan tehtävät koostuvat pääosin sairaaloiden välisistä kuljetuksista. Lisäksi päiviin saattaa kuulua myös sairaaloiden sisäisiä kuljetustehtäviä.

Edellytämme sinulta soveltuvaa ajokorttia (BC) sekä riittävää työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Olet etsimämme henkilö, kun olet oma-aloitteinen, joustava ja asiakaspalvelutaitoinen. Sinulla on ripeä työote, priorisointikykyä ja arkipäiväisten ongelmien ratkaisuhalua.

Tarjoamme työntäyteisen kesän, monipuolisen työnkuvan ja mukavat työkaverit!

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan tekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Heikki Saraperä (puh. 050 4628205), arkisin klo 9-15