(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja Helsinkiin! (vakinaistuva)
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja tiimihenkistä kuorma-autonkuljettajaa!

Pääasiallisena tehtävänäsi ovat kuorma-autonkuljettajan työt. Ajat paperinkeräysautoa ja haet kierrätyspaperit eri kohteista pääkaupunkiseudulla kiinteistöjen ja yritysten tiloista. Haemme tehtävään henkilöä, jolla on aikaisempaa kokemusta kuljetustehtävistä. Hakemamme henkilö pysyy aikatauluissa ja hoitaa työnsä huolellisesti ja itsenäisesti. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Jos olet vielä oma-aloitteinen, kovan työasenteen omaava tiimipelaaja, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Edellytämme aiempaa kokemusta kuljettajan töistä. Sinulla tulee olla voimassa olevat C-ajokortti sekä ammattipätevyys. Tehtävä vaatii suomen kielen sujuvaa osaamista.
Muut tiedot
Tarjoamme alkuun 6 kuukauden määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen on tarkoitus vakinaistua asiakasyritykseen. Työ on kokoaikainen päivätyö ja työpäivät 7.30-16.00. Työpäivät alkavat aina asiakkaan tiloista Helsingin Siltamäestä. Työ alkaa mahdollisimman pian. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Toimi pian ja hae tehtävää lähettämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkkaamalla kiinnostavaksi tehtävä ” Kuorma-autonkuljettaja Helsinkiin!” Liitä mukaan myös CV. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 HR-koordinaattori Paavo Saari p.040 307 5111 tai paavo.saari@vmp.fi
Kesto
6 kk, vakinaistuva
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 04.07.2018 mennessä.