(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja elintarvikejakeluun
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2018

WorkPower Oy on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillämarkkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 MEUR ja myyntimme kasvoi 60% edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Etsimme kuorma-autokuljettajaa Itä-Helsingin alueelle maitotuotteiden jakeluun. Työ on vakituinen ja kokopäivätyö. Aloitus mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Työvuorot sijoittuvat pääosin ma-pe päiville, mutta mahdollisuus tehdä myöhemmin myös vklp ajoja.

Työ pitää sisällään tuotteiden jakelua Itä-Helsingin alueella (Itäkeskus, Puotila, Rastila, Vuosaari etc.). Ajon lisäksi työhön kuuluu tuotteiden lastausta ja vientiä asiakaskohteisiin. Toivommekin, että hakijalla on hyvä suomenkieletaito ja asiakaspalvelutaitoja ajotaidon lisäksi. Myös voimassaoleva digipiirturikortti, c-kortti ja kuljettajan ammattipätevyys on edellytys työhön. Vuorot alkavat arkisin klo 01-03 välillä Pitäjänmäestä. Kalustoon, työtehtäviin ja kohteisiin perehdytetään kattavasti.

Jos pitkäaikainen ja itsenäinen työ kiinnostaa, niin jätä hakemus pikaisesti ja kerro osaamisestasi sekä työkokemuksestasi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Lisää tietoja tarvittaessa: Mari Uusluoto p. 050 436 5452.