Kuorma-autonkuljettaja elintarvikejakeluun, Special Services Helsinki Oy
Special Services Helsinki Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Haemme asiakkaallemme Special Services Helsinki Oy kuorma-autonkuljettajaa Vantaalle elintarvikejakeluun kaksivuorotyöhön. Tarjottava työsuhde on pitkäaikainen ja kokoaikainen.

Työpäivät alkavat ja päättyvät Vantaan Hakkilasta. Työmäärä on vakiintunutta, eli sinulla on mahdollisuus tasaiseen ansaintaan. Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa arkisin ja joka toinen viikonloppu. Aamuvuorot alkavat klo 05:00—06:00 välillä, iltavuoro klo 17:00 aikoihin. Palkkaus perustuu kuljetusalan työehtosopimukseen.

Toivomme, että sinulla on työtä pelkäämätön asenne ja hyvä fyysinen kunto. Valittavalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva C-kortti, kuljettajan ammattipätevyys sekä digipiirturikortti. Toisaalta jos sinulla on joku näistä vanhentunut, voimme kouluttaa ne sinulle.

Työssä on eduksi pääkaupunkiseudun tuntemus ja aikaisempi kokemus kuljetusalalta, erityisesti elintarvikejakelusta.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös pandemian aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Mikäli kiinnostuit paikasta, lähetä hakemuksesi jo tänään! Haastattelemme ehdokkaita läpi hakuajan ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Special Services Helsinki Oy on vuonna 2016 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys. Yritys toimii logistiikka-alalla keskittyen erityisesti tieliikennekuljetuksiin. Yritys on kasvanut hallitusti perustamisestaan lähtien ja tavoitteena on kasvattaa liiketoimintaa entisestään. Tasapainoisen ja kasvavan yrityksen tärkein tekijä on osaava ja sitoutunut henkilöstö, joiden hyvinvoinnista haluamme pitää huolta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1546342
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa