(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja elintarvikejakeluun, kesätyö (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Haemme nyt asiakasyrityksellemme KUORMA-AUTONKULJETTAJAA kesälomatuuraajaksi kesä-elokuun ajalle. Tehtävässä saattaa olla mahdollisuus jatkaa kesänkin jälkeen, riippuen tietenkin myös työntekijän omasta tilanteesta.

Tehtävä sisältää elintarvikkeiden jakelua pääasiassa Turun alueella ja lähikunnissa . Työskentely tapahtuu ma-pe ja sijoittuu pääasiassa klo 04:00 - 15 välille. Työaika 70-80h/2viikkoa ja saattaa joskus sisältää myös alalle tyypillisiä ylitöitä. Odotamme hakijalta C-ajokorttia, jonkun verran kokemusta kuljetusalalta sekä voimassaolevaa kuljettajan ammattipätevyyttä ja digikorttia. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen elintarvikejakelusta, mutta eniten arvostamme kuitenkin luotettavaa ja reipasta otetta työskentelyä kohtaan. Tehtävään perehdytetään hyvin, joten voit myös olla urasi alkuvaiheessa oleva tekijä, kunhan asenne on kunnossa!

Kiinnostuitko tehtävästä? Työskentely alkaa heti/kesäkuun alussa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Mitä nopeammin siis hakemuksen laitat, sitä suurempi mahdollisuus on saada kyseinen paikka. Täytä hakemus heti alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Käymme läpi hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja aloitamme haastattelut välittömmästi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.