Kuorma-autonkuljettaja & Asentaja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2018

Asiakkaamme Kuljetusliike R & M Laine Oy tarvitsee monipuolisen työntekijän ajamaan kuorma-autoa ja asentamaan rakennushissejä työmaalle. Käytännössä tehtäviisi kuulu vuokrakoneiden kuljetus työmaalle ja rakennushissien pystyttäminen. 

Pärjäät tässä työssä, mikäli sinulla on vähintään C-ajokortti ja kädentaitoja. Sinut opastetaan työhön, joten aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei tarvitse olla.

Edellytämme:

- Vähintään C-ajokorttia

- Halua monipuoliseen työhön

- Nosturin ja/tai vaihtolavalaitteiden käyttökokemus on eduksi

Tarjoamme:

- Monipuolisen ajotyön

- Opastuksen työhön

- Mahdollisuuden työllistyä nopeasti

- Pitkän työsuhteen

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Markus Muurinen
Yhteyspäällikkö
markus.muurinen@smilepalvelut.fi
0447050894

Smile Henkilöstöpalvelut Turku
Ratapihankatu 53C
20100 Turku


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1206008
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.12.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi