(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-autonkuljettaja (Akaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

Etsimme asiakkaallemme Akaaseen ammattitaitoista

KUORMA-AUTONKULJETTAJAA.


Toivomme valittavalta henkilöltä monipuolista kokemusta maanrakennusalan kuljetustehtävistä ja pyöräkuormaajan käytöstä. Työssä vaaditaan alan ammattipätevyyttä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä joustavaa asennetta. Lisäksi odotamme sinulta reipasta sekä vastuullista työotetta. CE-ajokortti on välttämätön.

Kyseessä on kokoaikainen päivätyö klo 7-15.30. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena heinäkuussa ja neuvottelut mahdollisesta työn jatkumisesta käydään kesän aikana. Palkkaus on AKT:n TES:n mukainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n asiakkuusvastaava Minna Kotilainen arkisin klo 8-16, p. 044 740 4501. 

Hakuohjeet: Täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta tai soita itsesi suoraan haastatteluun!

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=430 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.