Kuorma-auton kuljettajia
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Etsimme asiakkaallemme KUORMA-AUTON KULJETTAJIA pääkaupunkiseudulle.

Tässä tehtävässä hoidat erityyppisiä kuljetuksia Uudenmaan alueella. Kuljetukset voivat olla esimerkiksi rakennusteollisuudesta- ja energiateollisuudesta sekä LVI- tai sähköalalta. Kalusto määräytyy kuljetettavan tavaran mukaan, mutta käytössä on muun muassa kappalevaratanostureilla varustettuja avolavakuorma-autoja, lavettiautoja tai yhdistelmäajoneuvoja. Osaamisellasi pääset vaikuttamaan ajoihisi. Tehtävässä on mahdollista aloittaa nopealla aikataululla ja tehtävään valituiden henkilöiden kanssa solmimme alkuun määräaikaisen työsuhteen 30.9.2021 saakka. Tehtävä on kokoaikainen.

Odotamme sinulta aikaisempaa työkokemusta kuorma-auton kuljettajan tehtävistä sekä vähintään C-ajokorttia, kuljettajan ammattipätevyyttä, digikorttia sekä työturvallisuuskorttia. Muut suoritetut kortit sekä CE-ajokortti ovat suureksi eduksi. Lisäksi odotamme sinulta hyvää suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteita ajatellen.

Tule meille töihin! Tarjoamme sinulle vaihtelevan työn sekä mahdollisuuden työllistyä kauttamme logistiikka-alan tehtäviin. Mikä parasta, pääset aloittamaan tehtävässä nopealla aikataululla! Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai ole yhteydessä suoraan HR-konsultti Emmi Sivéniin, emmi.siven@personalhuset.fi / 050 599 9210. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1458215
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Vantaa