(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-auton kuljettajia
Niemi Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019

Haemme positiiviseen ja arvostettuun kotimaiseen perheyritykseen KUORMA-AUTON KULJETTAJIA vakituiseen sekä erikseen töihin kutsuttavan henkilön työsuhteeseen pääkaupunkiseudun talousalueelle.

Kuljettajana työsi koostuu monipuolisista logistiikka-alan tehtävistä. Vastaat ensisijaisesti asiakkaan tavaroiden turvallisesta lastauksesta, kuljetuksesta sekä purkamisesta. Työpäiväsi koostuu pääasiassa pääkaupunkiseudulle sijoittuvista tehtävistä, mutta mahdollistamme myös pidemmän matkan ajot muualle Suomeen sekä ulkomaille.

Toivomme sinulta:

  • joustavuutta aikataulujen suhteen
  • asiakaspalveluhenkisyyttä
  • C-korttia (+ammattipätevyyttä)

Ammattipätevyyden puuttuminen ei ole este työn saamiselle, sillä tarjoamme kyseisen koulutuksen. Mikäli sinulla ei ole vielä alan kokemusta, on sinulla mahdollisuus edetä urallasi kuorma-auton kuljettajan tehtäviin OPPISOPIMUSKOULUTUKSEN kautta.

Tarjoamme asianmukaisen perehdytyksen, kannustavan tiimin, kehittymismahdollisuuksia, laadukkaat työvälineet sekä vaihtelevat työkohteet. Moni Niemellä aloittanut kuljettaja on edennyt muun muassa nokkamieheksi, työnjohtajaksi tai ajojärjestelijäksi.

Haluatko liittyä joukkoomme, osaksi Suomen johtavaa muuttopalvelualan yritystä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian! Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti sekä täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.