(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-auton kuljettajia Kajaaniin
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2020

Etsimme nyt Kajaaniin Kuorma-auton kuljettajia

Hakijoilta edellytämme voimassa olevaa C-korttia, ammattipätevyyttä, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä aiempaa kokemusta kuorma-auton kuljettamisesta. Itsenäisesti suorittamasi logistiikka-alan työtehtävät katsotaan eduksi. Myös aikaisempi kokemus kuormausnostureista ja vaihtolavoista katsotaan isoksi eduksi. Työ on fyysisesti myös raskasta, joten hyvä fyysinen kunto on edellytyksenä, sillä työssä liikutaan paljon.

Hae jo tänään ja kerro omat vahvuutesi, niin voit päästä työskentelemään hyvään ja osaavaan porukkaan nopeallakin aikataululla.

Paavo Haverinen 050 444 4482 paavo.haverinen@sihti.fi
Markus Kilpeläinen 050 444 4495 markus.kilpelainen@sihti.fi

Tervetuloa ammattitaitoiseen ja toimeliaaseen ryhmäämme töihin. Arvostamme tekijöitämme ja siksi haluammekin tarjota työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan, toimivan ja kattavan työterveyshuollon sekä laadukkaat työvaatteet.

Meille työntekijämme työturvallisuus on tärkeää ja tarjoammekin kaikille työllistyville virtuaaliperehdytyksen työturvallisuuteen rakennustyömailla.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja.