(Poistunut julkaisusta)

KUORMA-AUTON KULJETTAJAA VIEMÄRIHUOLTO- JA PUHDISTUSTEHTÄVIIN
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Vahvistamme Rauman yksikköämme

Haemme nyt KUORMA-AUTON KULJETTAJAAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen viemärinhuolto- ja puhdistustehtäviin.

Viemärihuollon työntekijänä tulet toimimaan osana viemärihuollon tiimiämme. Itsenäisessä tehtävässäsi vastaat asiakkaidemme viemäreiden toimivuudesta sekä erilaisista imu- ja pesutöistä. Työkohteet ovat monipuolisia yksityisasunnoista teollisuuteen ja sijaitsevat pääsääntöisesti Raumalla ja muualla Satakunnan alueella. Työ on fyysisesti vaativaa ja toivomme hakijalta hyvää yleiskuntoa. Olet luonteeltasi asiakaslähtöinen, joustava ja otteesi työntekoon on jämäkkä ja aikaansaava. Turvallinen työskentely on sinulle selviö.

Aikaisempi koulutus ei ole pakollinen, mutta työkokemus alalta katsotaan eduksi.  Työntekijältä vaaditaan voimassaoleva BC-ajokortti, kuorma-autokuljettajan ammattipätevyyskortti ja työturvallisuuskortti. Joissakin asiakaskohteissa työntekijälle suoritetaan suppea turvallisuusselvitys.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Viemärihuollon lisäksi tarjoamme siivous-, kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 12.30-14.30 palveluesimies Arto Poskiparta puh. 029 029 3169.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Täytämme paikan sopivan työntekijän löydyttyä.