(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-auton kuljettaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Haemme asiakkaallemme kuorma-auton kuljettajaa pääkaupunkiseudulle. Työ on kokopäivätyötä päivävuorossa, ja yrityksessä voit työllistyä niin imuauton kuljettajaksi suurtehoimurointiin kuin vaihtolavojen kuljettajaksikin. Työssä on mahdollisuus vakinaistua määräaikaisuuden jälkeen suoraan asiakasyritykseen. Työssä noudatetaan AKT:n työehtosopimusta.

Työpaikka sijaitsee Helsingissä ja työ sisältää sekä pääkaupunkiseudulla ajoa että fyysistä työskentelyäkin. Odotamme sinulta motivoitunutta asennetta työhön, kuljettajan ammattipätevyyttä ja voimassa olevaa C-ajokorttia. Työn luonteen vuoksi edellytämme myös hyvää fyysistä kuntoa sekä suomen kielen taitoa.

Etsitkö töitä ja voitko aloittaa työt tänä syksynä? Jätä hakemuksesi osoitteeseen www.amiko.fi. Haastattelemme jo hakuajan aikana! 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!