(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-auton kuljettaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2020

Romuliike Teräshaka Oy purkutöitä vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla ympäri Suomen. Monipuolinen kalusto ja vuosien kokemus takaa työn valmistumisen sovitussa aikataulussa. 

https://www.terashaka.fi/

Oletko jo kuljetusalan kokemusta kerryttänyt, asiakaspalvelulähtöinen tekijä jolta taittuu myös kuormausnosturin operointi? Saatat olla etsimämme tekijä!

Haemme Teräshaka Oy:lle Vaasan seudulle KUORMA-AUTON KULJETTAJAA!

Tehtävissäsi vastaat teollisuus- ja rakennuskohteiden kierrätysjätteiden kuljetuksesta ja lastaamisesta Pohjanmaan alueella. Tehtävissä menestyminen edellyttää ABCE-korttia, ammattipätevyyttä, kokemusta kuormausnosturin käytöstä sekä itseohjautuvaa ja asiakaspalveluhenkistä asennetta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan elo-syyskuussa alkuun 3-6kk määräaikaisen työsuhteena mutta tähtää vakinaistumiseen asiakasyrityksen kirjoille. Työt tehdään pääsääntöisesti arkisin, palkkaus kuorma-autoalan TES / sopimus.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme!

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Tiina Julin-Majaniemi (044 412 4227 / tiina.julin-majaniemi@rtkhenkilostopalvelu.fi).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.