Kuorma-auton kuljettaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Onko takataskussasi E-kortti sekä kuljettajan ammattipätevyys, eikä päivävuorossa tehtävät kuljetukset osana rentoa työyhteisöä kuulosta alkuunkaan pahalta?


Etsimme asiakkaallemme Remusa Oy:lle Valkeakoskelle KUORMA-AUTON KULJETTAJAA!

Tehtävissä tulet kuljettamaan yrityksen tuotteita puoliperävaunulla ja jakoautolla pääosin Pirkanmaan sisällä sekä pääkaupunkiseudulla. Tarpeen vaatiessa kuljettaja suorittaa varaston tehtäviä, kuten tavaroiden hyllyttämistä trukkia käyttäen.

Työt suoritetaan pääsääntöisesti päivävuorossa klo 07:00 eteenpäin. Työ on itsenäistä ja vastuullista ja sisältää myös paljon asiakaskontaktia, joten hakijoilta peräänkuulutetaan itseohjautuvuutta, oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä vastuullista otetta työntekoon.

Työt alkavat neljän kuukauden määräaikaisena vuokratyösuhteen mutta tähtää vakinaistumiseen asiakasyrityksen kirjoille. Palkkaus teknologiateollisuuden TES tai kokeneemman tekijän kohdalla sopimuksen mukaan. Työaika 40 h/viikko.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointisuunnittelija
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1352479
  • Tehtäväalue: Liikenne/kuljetus/ logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kanta-Häme, Pirkanmaa, Valkeakoski