(Poistunut julkaisusta)

Kuorma-auton kuljettaja
Vepe Oy Peltonen

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Etsimme nyt ahkeraa vähintään C-kortillista kuorma-autonkuljettajaa Tuusulaan päivävuoroon asiakkaallemme Vepe Oy Peltoselle.

Meillä on tarjolla työpaikka, jossa työtehtävät ovat aidosti monipuolisia! Työskentelet osana tuotantotiimiä pääsääntöisesti päivävuorossa klo 7:00 – 15:30, mutta mahdollisesti myös kahdessa vuorossa. Osallistut sekä metallirakenteiden kokoonpanotöihin että kuorma-auton sekä pyöräkuormaajan ajamiseen lomasijaisena. Metallirakenteet ovat esimerkiksi urheilukaukaloita ja rakennustyömaiden turvakaiteita ja -aitoja.

Edellytämme sinulta täysperävaunun tai kuorma-auton ajo-oikeutta (CE/C -kortti) sekä voimassa olevaa ammattipätevyyttä. Eduksi tehtävässä katsomme myös voimassa olevan työturvallisuuskortin, kokemuksen kuormausnosturin käytöstä, pyöräkuormaajan käyttökokemuksen ja pääkaupunkiseututuntemuksen, sillä toimituksia tehdään asiakkaille ympäri pääkaupunkiseutua. Koska töitä tehdään myös tuotannon puolella, on kokemus metallitöistä esimerkiksi koulutuksen kautta eduksi.

Vaatimuksena tehtävään on kuitenkin vain CE tai C -kortti sekä ammattipätevyys, muut työtehtävät voidaan kouluttaa! Sen takia toivommekin etenkin positiivista asennetta, oppimiskykyä ja halua kehittyä tehtävissä. Etsimme luotettavaa, ahkeraa ja itsenäiseen työhön kykenevää henkilöä, joka tulee myös hyvin toimeen tiimissä. Tehtävässä pärjääminen vaatii hyvää suomen kielen taitoa ja autoa työmatkoihin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä aidosti monipuolisiin tehtäviin pitkäksikin aikaa. Työsuhde solmitaan aluksi Baronan kanssa, mutta mahdollisuus rekrytoitua myös asiakasyritykseemme on olemassa.

Jätäthän hakemuksesi heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Topi Peltoluhta topi.peltoluhta@barona.fi